zondag 31 december 2017

Bookhaul | December 2017Het is 31 december 2017, oudjaarsdag. Tijd voor de allerlaatste bookhaul van het jaar dus! Deze maand heb ik toch weer een aantal boeken aan mijn collectie toegevoegd, oeps. Ik kreeg een boekenbon, er kwamen twee boxsets uit en er zat een boek in mijn Secret Santa pakket. Benieuwd naar mijn laatste aanwinsten van 2017? Lees dan snel verder! Via de linkjes kun je het boek weer direct zelf bestellen.

Sinds John Green is overgestapt van Lemniscaat naar Gottmer worden al zijn boeken opnieuw uitgegeven. Zo kreeg ik in oktober eindelijk Will Grayson Will Grayson te pakken. Nu was het dan de beurt aan 19 Keer Katherine. Een boek wat ik al sinds 2015 wil lezen, geleend had bij Passend Lezen maar nooit heb geluisterd, het in 2016 maar in het Engels heb gekocht en nog steeds niet heb gelezen en nu eindelijk in een Nederlands ebook verkrijgbaar is. Ik vind John Green niet zo handig om in het Engels te lezen. Ik ben namelijk bang dat ik het verhaal niet goed begrijp door zijn literaire schrijfstijl. Staat dus heel hoog op mijn TBR!

Ik had hem vorige maand al een beetje aangekondigd, Alter Ego van Marissa Meyer. Ik als ebook lezer had eens mazzel, want het ebook was er al op 1 december. Door problemen met de distributie waren de fysieke exemplaren pas 5 of 6 december te koop en toen had ik hem al uit. Mijn recensie verschijnt morgen in de maandelijkse wrap-up.

Een trilogie waar ik al een tijdje over zat te twijfelen was De Grisha trilogie van Leigh Bardugo. De aanbieding die eind november voor deze boeken werd ge├»ntroduceerd, gaf de doorslag. En dit is echt heel naar en hier baal ik ook nog steeds enorm van, maar een week nadat ik de gehele trilogie had gekocht, verschijnt er een boxset. Ouch! Psssstttt, deze hardcover boxset is nu ook maar €29, dus goedkoper dan als je alle boeken los koopt! Ik heb uiteraard de ebook versie gekocht en deze kwam deze maand pas uit.

In het kader van lezen voor YALFest kocht ik dan eindelijk De Nieuweling van Taran Matharu. Ik ben heel benieuwd of dit wat voor mij is, vandaar dat ik het tweede deel nog niet heb gekocht.

Eindelijk was ie er dan, Phobos3! Ik heb al veel goede recensies gelezen en ik heb ook alweer een cliffhanger alert gehad, dus ik ben erg benieuwd!

Een boek waarvan ik dacht het al te hebben was The Jewel - Opgesloten. Alleen kwam ik er toen ik het wilde lezen dus achter dat ik het nog helemaal niet had. Oepss!

En dan meteen door met deel 2 van The Jewel, The White Rose. Deze stond al sinds maart op mijn verlanglijstje en kan ik binnenkort dan eindelijk gaan lezen.

Een boek waarvan ik me had voorgenomen om te wachten tot de bieb, is Voor Ik Je Loslaat van Marieke Nijkamp. Ik was erg teleurgesteld door 54 Minuten, haar vorige boek. Echter zat deze in mijn Secret Santa pakket en gaat deze nu wel flink stijgen in mijn TBR. Vanwege de setting wil ik hem deze winter nog lezen.

Als laatste was daar de Touching Juliette boxset van Tahereh Mafi. Deze serie stond ook al een tijdje op mijn verlanglijstje, dus deze kans greep ik met beide handen aan. LET OP: DIT IS DE ENGELSE BOXSET! De Nederlandse ebook boxset is alleen te krijgen bij Libris en de hardcover box is er nog niet.

Dit waren mijn aanwinsten van december. Welke boeken heb jij allemaal mogen toevoegen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

WWW-Wednesday #1: April 11, 2018

WWW-Wednesday is something I've seen many bloggers doing. I don't strive to be a copycat or something, but I would like to get some ...