donderdag 21 december 2017

The Bookish Naughty Or Nice Tag

Ik kondigde hem al een beetje aan in mijn vorige kerst tag, maar hier is ie dan. Kerst tag nummer 2: de naughty or nice tag! Natuurlijk heeft naughty or nice heel veel met Kerst te maken, dus daarom publiceer ik hem nog even zo vlak voor de Kerst, op de kortste dag van het jaar. Ik heb hem overigens gevonden bij Ayla van Books and Babbles. Zij blogt in het Engels, dus de vragen zijn in het Engels en mijn antwoorden in het Nederlands.


This year, have you......

1. Received an ARC and not reviewed it

Nee. Ik heb dit jaar helemaal geen ARC's ontvangen. Heb er overigens ook niet om gevraagd. Ik ben dit jaar pas begonnen met bloggen, dus dat is veel te snel naar mijn mening. Wel heb ik een boek aangeboden gekregen (niet van een grote uitgeverij), maar dat heb ik afgeslagen. Het paste totaal niet in mijn straatje en had echt geen zin in wéér een prinsessenboekje. Dus misschien half schuldig?

2. Have less than 60% feedback rating on Netgalley

Helemaal niet schuldig, want ik heb daar nog nooit van gehoord. Dus als je het zo bekijkt ben ik wel weer schuldig, want ik heb een feedback rating van 0%. Want ja, ik heb niet eens een account haha.

3. Rated a book on GoodReads and promised a full review was to come on your blog (and never did)

Weet ik niet. Ik waardeer boeken op Goodreads, alles wat ik gelezen heb eigenlijk. Maar ik recenseer niet alles wat ik lees. En nadat het boek uit is, schrijf ik vrij snel een recensie. Dus niet schuldig?

4. Folded down the page of a book

Absoluut niet schuldig!

5. Accidentally spilled on a book

Nee. Want dan gaat er wel meer verloren dan een boek. Toen ik Scarlet aan het lezen was, schuimde mijn koffie heel erg en kwamen er van die vlokken op mijn iPad terecht. Die heb ik gelukkig meteen weg kunnen halen. Dus toch stiekem een piepklein beetje?

6. DNF a book this year

Ja, heel schuldig. Drie keer zelfs. Ik merk dat ik de laatste tijd sneller een boek DNF dan voorheen.

7. Bought a book purely because it was pretty with no intention to read it

Nee, totaal niet schuldig.

8. Read whilst you were meant to be doing something else (like homework)

Yup! Ook hier was ik schuldig aan. Scriptie? Nahhhhhh. Nu even niet.

9. Skim read a book

Ja. Voordat ik hem op de DNF stapel gooide. Ik wilde even zien of het beter werd of dat het net zo'n grote bak ellende bleef als dat het was.

10. Completely missed your GoodReads goal

Nou, nee. Met een beetje mazzel zit ik dit jaar zelfs op 200%!

11. Borrowed a book and not returned it

Nee, ik kan natuurlijk geen boeken lenen.

12. Broke a book buying ban

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA SERIOUSLY?! SCHULDIG IN HET TIENVOUDIGE! Hoewel het de laatste paar maanden we steeds beter gaat, maar nog niet helemaal geweldig. Ik heb dit jaar iedere maand wel een boek gekocht. Wat zeg ik, soms wel meerdere.

13. Started a review, left it for ages then forgot what the book was about

Nee. Ik zorg dat de tekst wel in een keer staat. Ik laat de styling dan nog wel eens liggen tot later. Maar het scheelt denk ik dat ik niet veel vooruit plan omdat ik (nog?) niet zoveel content heb als andere bloggers.

14. Wrote in a book you were reading

Nee, niet schuldig.

15. Finished a book and not added it to your GoodReads

Ja, 1 boek. Want daar vond ik niet veel van.

Dat was hem dan. Wat vinden jullie, was ik naughty or nice?

En waren jullie naughty or nice dit jaar Melisa, Annabel, Eline en Joost?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

WWW-Wednesday #1: April 11, 2018

WWW-Wednesday is something I've seen many bloggers doing. I don't strive to be a copycat or something, but I would like to get some ...